top of page
doha albildawi.jpg

Doha Albildawi

Auktoriserad Hudterapeut

Mitt främsta mål är att skapa resultat som du blir nöjd med och som passar dina förutsättningar. Jag värdesätter en bra relation med mina kunder och du som kund kommer att bli individuellt behandlad med skräddarsydd hudvård. Att arbeta med hud är min passion.
 
Jag möter dagligen människor med olika hudproblem och hudtillstånd. Ingen hud är den andra lik. Min uppgift är att lyssna till dig och din hud. Det handlar även om ett ömsesidigt samspel mellan mig som hudterapeut och dig som kund och tillsammans kan vi göra stor skillnad för att höja din livskvalité.

På hudkliniken erbjuder jag hudvård på avancerad nivå. Eftersom att huden är kroppens största organ krävs det ständigt vidareutbildningar. Jag har en gedigen hudvårdsutbildning från Hudvårdshögskolan IBS. Jag uppdaterar ständigt mina kunskaper genom att upprätthålla min utbildning och genom att delta i det senaste som hudvårdsvärlden har att erbjuda.

På Hudkliniken tar jag emot ditt friskvårdsbidrag via Epassi.

image1.png
Vilken behandling passar mig?

Många kunder som kommer till mig ställer dom klassiska frågorna:

  • Vad behöver jag för behandling?

  • Hur många behandlingar behöver jag?

  • Hur länge håller resultatet?

 

Jag brukar då vända på frågan och fråga kunden vad hennes mål med behandlingarna är? På så sätt får jag en bra uppfattning och en bra känsla över om det är något vi kan nå till genom behandlingar och bra produkter eller om andra metoder så som kirurgiska ingrepp och/eller botox behöver kompletteras. Jag vet vad behandlingarna jag gör är kapabla till- och vad produkterna jag säljer, kan göra för skillnad. Men det man inte får glömma är att huden är vårt största organ och den är unik för var och en av oss. Resultat och antal behandlingar varierar därför från person till person. Jämför dig därför aldrig med någon annan! En viss person är kanske nöjd efter en behandling medan en annan inte är nöjd förrän efter fyra behandlingar.

 

En annan sak som är viktig är att när du bestämt dig för att jag ska hjälpa dig med din hud så handlar det även om ett ömsesidigt samspel. Det jag gör på kliniken har givetvis en avgörande roll för resultatet, men det du gör hemma som kund är ännu viktigare. Att använda en bra hudvård och skydda sig från solen är otroligt viktigt för slutresultatet. Men även ditt inre är viktigt! Stress, sömn, mat och din hälsa i övrigt har en påverkan på slutresultatet.

 

Tid och tålamod är även faktorer som är viktiga att ta hänsyn till. Det finns inga snabba mirakelkurer för huden och om det finns det så är dom oftast skadliga och inte hållbara i längden.

 

Mitt jobb är att lyssna till dig och skräddarsy en bra behandling där man lyssnar till huden och ser hur den reagerar behandling efter behandling.

 

Du kan alltid boka tid för en konsultation där vi går igenom tänkbara behandlingar och produkter som passar dig!

bottom of page